Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder met SPF 50. Een zonbescherming in poedervorm die je huid dagelijkse bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder helpt niet enkel tegen huidverbranding maar ook tegen huidveroudering. Het poeder blijft op je huid liggen, waardoor het je direct beschermt tegen UV-stralen. Je kunt het poeder zelfs over je make up aanbrengen!

De Sunday Brush bevat natuurlijke mineralen zonder chemische toevoegingen. Het bevat de natuurlijke mineralen Titanium Dioxide en Zinc Oxide. Deze zorgen ervoor dat de zonnestralen reflecteren en niet je huid binnendringen. De Sunday Brush bevat 6 gram poeder. Bij intensief en dagelijks gebruik doe je er minstens 6 tot 12 maanden mee.

De Sunday Brush in het kort:

Mineraal poeder met SPF 50
100% natuurlijke zonbescherming, verstopt je poriën niet
Dagelijkse bescherming UV-A en UV-B
Gemakkelijk over je make-up aan te brengen

Geschikt voor:

  • Elke huidtype, ook voor de meest gevoelige huiden
  • Huidproblemen
  • Het hele lichaam, gezicht en hoofdhuid
  • Tijdens de zwangerschap

Het gebruik van de Sunday Brush:

Je brengt de Sunday Brush gemakkelijk aan met behulp van de zelfdoserende brush. Het zonbeschermingspoeder vormt direct een beschemende laag met SPF 50 die de UV-A en UV-B stralen blokkeert. De Sunday Brush kan zowel over of onder je make-up worden aangebracht of in plaats van make-up. Een extra voordeel is namelijk dat het poeder direct zorgt voor een mooie egale teint!

Omdat het lastig kan zijn om te bepalen hoeveel poeder je nodig hebt adviseren we je om dagelijks wel met een vloeibare SPF te smeren en de Sunday Brush als extra bescherming te gebruiken en om je SPF bij te werken.

De Sunday Brush is verkrijgbaar in 4 natuurlijke huidtinten:

  • Light (voorheen fair)
  • Medium
  • Tan
  • Dark

In onderstaand overzicht kan je kijken welke tint het beste bij jouw huid past om een goede keuze te kunnen maken. Als je twijfelt kun je altijd contact met ons opnemen of kijken met de proefjes welke tint het beste bij je past.

Ingredienten:

Silica, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Oil.

Light

Light is de kleur die de meeste mensen met een hele lichte witte huid kiezen, soms met sproeten.

 

Deze huid verbrandt altijd en wordt niet tot nauwelijks bruin. Vaak hebben deze mensen rood of lichtblond haar en lichte ogen.

 

Bij twijfel over je huidtint, neem dan contact met ons op en we geven persoonlijk advies!

Medium

Medium past bij de meeste mensen met een lichte huid met een gele ondertoon.

 

Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin. Vaak hebben deze mensen (donker) blond haar en grijze, groene of blauwe ogen. Maar ook wat donkerdere types kunnen deze kleur goed hebben omdat de kleur heel subtiel is.

 

Bij twijfel over je huidtint, neem dan contact met ons op en we geven persoonlijk advies!

Tan

De kleur Tan past het beste bij een zomerse kleur of als je van nature een mooie gekleurde huid hebt.

 

Deze huiden verbranden minder snel en worden gemakkelijk bruin. Vaak hebben deze mensen donkerblond of bruin haar en vrij donkere ogen. De kleur Tan geeft net een tintje aan je huid ook als je huid wat gebruind is van de zon.

 

Bij twijfel over je huidtint, neem dan contact met ons op en we geven persoonlijk advies!

Dark

Dark kies je bij mensen met een bruine of donkerbruine huid.

 

 

Deze huiden verbranden zelden en worden gemakkelijk bruin. Vaak hebben deze mensen van nature donkerbruin of zwart haar en donkerbruine ogen.

 

Bij twijfel over je huidtint, neem dan contact met ons op en we geven persoonlijk advies!