Disclaimer & privacy

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Huidzorg Oegstgeest, praktijk voor huid- en oedeemtherapie, kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huidzorg Oegstgeest en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huidzorg Oegstgeest verstrekt.
Huidzorg Oegstgeest kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres
– Uw medische gegevens.

 

Waarom Huidzorg Oegstgeest gegevens nodig heeft

Huidzorg Oegstgeest verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Huidzorg Oegstgeest uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

 

Hoe lang Huidzorg Oegstgeest gegevens bewaart

Huidzorg Oegstgeest bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

 

Delen met anderen

Huidzorg Oegstgeest verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Huidzorg Oegstgeest worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Huidzorg Oegstgeest gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Huidzorg Oegstgeest maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Huidzorg Oegstgeest te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huidzorg Oegstgeest heeft hier geen invloed op.
Huidzorg Oegstgeest heeft Google geen toestemming gegeven om via Huidzorg Oegstgeest verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar f.huidzorg@hetnet.nl.
Huidzorg Oegstgeest zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

Huidzorg Oegstgeest neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huidzorg Oegstgeest maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Huidzorg Oegstgeest verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Huidzorg Oegstgeest via f.huidzorg@hetnet.nl.

Huidzorg Oegstgeest is als volgt te bereiken:
Postadres: Gladiolenlaan 1A, 2343 TP Oegstgeest
Inschrijvingsnummer handelsregister KVK: 30218575
Telefoon: 071-5153921
E-mailadres: info@huidzorgoegstgeest.nl