Ons team

Angelique Oudejans

Eigenaresse en huidtherapeute

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de schoonheidsbranche, miste ik een stukje verdieping en uitdaging. Daarom viel de keuze als snel op de vierjarige HBO opleiding Huidtherapie. In de laatste fase van mijn studie, ben ik als stagiaire begonnen bij Huidzorg Oegstgeest en nooit meer weggegaan. De eerste jaren in een maatschap gewerkt en sinds 2011 verder gegaan als eenmanszaak met een zeer professioneel, enthousiast en kundig team!

Huidtherapie geeft mij de juiste uitdaging om iets op te bouwen en inhoudelijk en wetenschappelijk te blijven ontwikkelen. Mijn doel is dat patiënten met huidproblemen altijd kunnen rekenen op de beste zorg voor hun huid en dat de dermatologische zorg betaalbaar en kwalitatief hoogstaand blijft!

Ik ben heel blij dat ik dit mooie, inspirerende beroep mag uitoefenen. Voor mij is de combinatie van het uitvoeren van cosmetische en medische behandelingen, het managen van de praktijk en het opvoeden van twee dochters, dè ideale combinatie!

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Ik ben aanwezig op:

Dinsdag 09.45 tot 17.30 uur
Donderdag 09.45 tot 21.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.30 uur

Thea van Schaik

Administratief medewerkster

Sinds oktober 2011 ben ik werkzaam bij Huidzorg Oegstgeest. Voor die tijd heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt waar ik o.a. medeverantwoordelijk was voor de administratie, boekhouding en personeelszaken. Bij Huidzorg Oegstgeest ben ik vaak het eerste aanspreekpunt aangezien ik drie dagen van 10.00 tot 15.00 uur op kantoor aanwezig ben. Behalve de afspraken en telefoontjes doe ik ook een groot deel van de administratie en handel ik het nodige af met de zorgverzekeringen. Verder verleen ik nog de nodige hand- en spandiensten. Huidzorg Oegstgeest bestaat uit een professioneel, enthousiast en jong team en het is leuk om daarmee te werken. Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk.

Ik ben aanwezig op:

Maandag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 15.00 uur
Donderdag 09.30 tot 14.30 uur

Monika Novacek

Huidtherapeute

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij Huidzorg Oegstgeest. In het laatste jaar van mijn studie ben ik begonnen als stagiaire binnen deze praktijk en na het behalen van mijn Bachelor of Science ben ik begonnen met werken als huidtherapeute.

Bijna twee miljoen mensen hebben een huidaandoening en om daar als huidtherapeute een bijdrage aan te leveren geeft mij veel voldoening. Als huidtherapeut doe je er alles aan om klachten door huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen.

Daarnaast zorgt de combinatie van medische en cosmetische behandelingen binnen ons vakgebied iedere dag voor een mooie uitdaging.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Ik ben aanwezig op:

Maandag 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag 12.30 tot 21.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 17.30 uur

Bianca Bol

Huidtherapeute

Van jongs af aan heb ik altijd al interesse gehad in de huid. Zo vond ik het heerlijk om samples van crèmes of make-up uit te proberen en in tijdschriften te lezen over de nieuwste huidverzorging. Na de HAVO afgerond te hebben, ben ik direct gestart met de opleiding HBO Huidtherapie op de Haagse Hogeschool. In mijn vierde jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij Huidzorg Oegstgeest. Ik was dan ook erg blij om hier te komen werken, nadat ik mijn opleiding in 2018 had afgerond!

Huidtherapie biedt mij de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op zowel medisch al cosmetisch gebied. Tijdens mijn behandeling staat de patiënt centraal en zal ik er alles aan doen om u te kunnen helpen. Verder sta ik als beginnend huidtherapeut open voor vernieuwing en verbetering op het gebied van huidtherapeutische zorg.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie volg ik regelmatig bij- en nascholingen