Onze

Werkwijze

Afspraak

Behandeling is uitsluitend op afspraak. Voor een nieuwe afspraak zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden van een kwartier. Voor het maken van een afspraak kunt u zowel telefonisch contact opnemen met de praktijk op nummer: 071-5153921 als via de mail: afspraken@huidzorgoegstgeest.nl. Indien wij uw telefonisch niet te woord kunnen staan, zijn wij wellicht in behandeling. U kunt dan uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. U zult zo spoedig mogelijk worden teruggebeld.

Intakegesprek

Tijdens de eerste afspraak vindt er eerst een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek staan uw klacht, vraag en wensen centraal. De huidtherapeut zal u duidelijke informatie en voorlichting geven. Tevens is er ruimte voor uw vragen zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wanneer u besluit om tot behandeling over te gaan, zullen er vervolgafspraken gemaakt worden. Tijdens en na de behandelingen geeft de huidtherapeut persoonlijke adviezen, worden resultaten gemeten en wordt de voortgang van de behandelingen geëvalueerd.

Afspraak annuleren

Het annuleren van uw afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren doorgegeven te worden. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Wanneer u een afspraak niet of niet tijdig afzegt, zal er €24,50 in rekening gebracht worden.

Betaalwijze

Na de behandeling kunt u betalen via een pinautomaat of kunt u het overmaken via de bank. U krijgt van ons een factuur mee, welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar, indien u recht heeft op vergoeding. Oedeem- en littekentherapie dienen wij rechtstreeks in bij uw zorgverzekering.

Aan huis behandelen

Bij minder mobiele patiënten is het mogelijk aan huis behandeld te worden. Dit geldt voor de volgende behandelingen: oedeemtherapie, littekentherapie en wondverzorging.