Onze

Werkwijze

Wij streven er naar u (of uw kind) zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Onze werkwijze is als volgt: tijdens de eerste afspraak vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek staan uw klacht, vraag en wens centraal. De huidtherapeut zal u duidelijke informatie en voorlichting geven. Tevens is er ruimte voor uw vragen zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wanneer u besluit om tot behandeling over te gaan, zullen er vervolgafspraken gemaakt worden. Tijdens en na de behandelingen geeft de huidtherapeut persoonlijke adviezen, worden resultaten gemeten en wordt de voortgang van de behandelingen geëvalueerd.

Voor het maken van een afspraak kunt u zowel telefonisch contact opnemen met de praktijk op nummer: 071-5153921 als via de mail: info@huidzorgoegstgeest.nl. Indien wij uw telefonisch niet te woord kunnen staan, zijn wij wellicht in behandeling. U kunt dan uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat. U zult zo spoedig mogelijk worden teruggebeld.

Aan huis behandelen

Bij minder mobiele patiënten is het mogelijk aan huis behandeld te worden. Dit geldt voor de volgende behandelingen: oedeemtherapie, littekentherapie en wondverzorging.

Afspraak annuleren

Het annuleren van uw afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren doorgegeven te worden. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Wanneer u een afspraak niet of niet tijdig afzegt, zal er €27,50 in rekening gebracht worden.

Betaalwijze

Na de behandeling kunt u betalen via een pinautomaat of kunt u het overmaken via de bank. U krijgt van ons een factuur mee, welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar, indien u recht heeft op vergoeding. Oedeem- en littekentherapie dienen wij rechtstreeks in bij uw zorgverzekering.

Bereikbaarheid praktijk

De praktijk is telefonisch bereikbaar op nummer: 071-5153921. Indien wij u niet meteen te woord kunnen staan kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken, waarna u op korte termijn wordt teruggebeld. (Kantoortijden: maandag en donderdag van 08.30-15.00 uur en op woensdag van 08.30-12.30 uur). Spreekt u in buiten werktijden, dan wordt u op de volgende werkdag teruggebeld (voor actuele werktijden zie onze website).

Tevens zijn wij ook per mail te bereiken op: info@huidzorgoegstgeest.nl

In een noodsituatie kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of met de huisartsenpost.

Uw privacy

Huidzorg Oegstgeest verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Huidzorg Oegstgeest uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

Niet tevreden?

Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening, stellen wij het op prijs als u dit aan uw behandelaar kenbaar maakt. Uw behandelaar kan dan proberen met u tot een oplossing te komen. Als u over het beroepsmatig handelen ontevreden blijft, kunt u contact opnemen met de praktijkhouder en met de beroepsvereniging (NVH).