Wat wordt er precies per verzekering vergoed in 2021?

De vergoedingen voor de behandelingen van een huidtherapeut verschillen erg. Ze zijn afhankelijk van de soort behandeling en verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding moet u onder behandeling zijn bij een huidtherapeut die lid is van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Paramedici en een contract heeft met uw zorgverzekeraar.

De huidtherapeuten bij Huidzorg Oegstgeest zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Huidzorg Oegstgeest heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Om u wat meer inzicht te geven in de vergoedingen voor acnetherapie, elektrische epilatie, laserontharing, camouflagetherapie en oedeemtherapie in 2021 wordt in Zorgverzekeraars2019 per verzekering en pakket weergegeven.

Let op! Dit is een overzicht van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Staat uw verzekering er niet bij? Dat wil niet zeggen dat u niets vergoed krijgt. Kijk op de zorgverzekeringwijzer of op de website van uw zorgverzekeraar voor meer informatie.